Blåbär och Vanilj

Då har första frukosten med Frebaco müslin avnjutits.

Jag gillar verkligen att den är lite knaprig utan att man måste tugga, tugga, tugga. Blåbären är lagom sega och goda, dock tycker jag vaniljsmaken inte riktigt lyser igenom.

Nöjd första-provsmak, hoppas den håller även i längden. I vanliga fall är jag ju alldeles förtjust i nötter... :)

Blåbär Vanilj

Första testet gjordes igår kväll till krämig vaniljyoghurt.

När man öppnar paketet så luktar det supergott, vanilj och blåbär helt enkelt. Det är ett mycket frasigt musli med goda komponenter.

Jag saknar torkade blåbär och läste i innehållsförteckningen att det mesta av vanilj- och blåbärssmaken är från arom, vilket jag tycker är lite synd. Jag hade önskat ännu mera fruktandel och mer pumpakärnor.

Müslin har en bra förpackning och den ser tilltalande ut.

Imorgon blir det frukost med müslin, kanske har mer kommentarer då :)

Frebaco Kvarn FrasMüsli - blåbär & vanilj

Valde att hämta ut minFrebaco Kvarn FrasMüsli hos Prisxtra, vilket fungrade smidigt och bra. Valde efter viss beslutsångest smaken blåbär & vanlij. Har nu provat müsli som både frukost och mellanmål tillsammans med mjölk och en gång även med skivad banan och resultat måste jag säga är jätte gott. Det enda negativa skulle väl vara att en förpackning på 600g är lite för liten för mig som storkonsument av müsli samt att över 29 kronor för en liten förpackning är på gränsen till vad jag vill betala även om jag tycker att den är jätte god.

Nyss skrivit ut kupongen...

...och ska till affären ikväll med min sambo och försöka bestämma oss för vilken av smakerna vi ska testa. Hade det inte varit för kokosen så hade Banan & Mango varit ett givet val för mig som är totalt såld på banan. Nu lutar det dock mest åt Hallon & Melon :)

Förväntan!

Ska se till att kupongen blir utskriven idag sen blir det till affären, ska bli spännande att se om den är i närheten av barndomsfavvon "Start russin"

Spännande

Ska bli spännande att prova, brukar veckohandla så det blir nog först till helgen jag plockar ut min påse. Återstår att se vilken smak jag tar, men lutar åt att det inte blir melon i alla fall. Mest för att jag inte gillar torkad melon alls. Banan låter å andra sidan lite väl sött...

Nya flingor till frukost

Har nu smakat mina testflingor OCH om man låter de ligga kvar ett tag i mjölk eller fil får man en riktigt god hallonsmak, däremot saknade jag faktiskt melonen. Vart tog den vägen i blandningen???? De små bruna flingorna kan man göra bättre, såg närmast ut som något konstgjort man tryckt ihop i en form. Annars frasiga, små, fina puffar som höjer.

Testa något nytt

Utvald för att testa och det ska bli trevligt.

Jag gillar musli men trött på att alla sorter som verkar trevliga ska innehålla russin.
Dessa verkar vara utan så det ska bli trevligt att testa.
Se vad mannen säger för han gillar musli i alla varianter och då även russin.

Nu får det bära av till affären helt enkelt!

Äntligen testpilot!

Såg att jag fått min kupong igår kväll så idag bär det av till affären för att hämta ut müslin. Får nog låta sambon välja då han brukar vara rätt kräsen när det gäller sånt här.

Premiärfrukost!

Nu har jag ätit min frukost med frebaco frasmysli med smaken banan, kokos & mango! Myslin var mycket god med alla de smaker jag gillar! Känner att min besvärliga mage kommer att gilla den! Då jag är nötallergiker har jag länge letat efter en mysli som är helt fri från det och nu får jag njuta av denna utan att oroa mig! // Eva

Kalasgott

Ikväll har jag avnjutit en skål kall fil med Banan Cocos & Mango-müslin från frebaco kvarn, känns fräscht och nyttigt. Jag älskar det där knapriga och lite lite söta smaken, kommer bli en favorit såväl till frukost, mellis och kvällen här hemma. Till er som inte provat! Prova! Njut!