Om testprodukten

Frebaco Kvarn är ett svenskt familjeföretag på Västgötaslätten som förädlar
spannmålsprodukter från närområdet. Vi bryr oss om vad du äter och sätter stor vikt i att kunna erbjuda produkter som är naturliga och sunda men även goda.

FrasMüsli ® ger dig möjlighet att njuta av både müsli och frukostflingor i samma blandning. Ett extra smakrikt möte mellan härligt frasiga flingor och sund välsmakande müsli. FrasMüsli ® finns i 3 smaker och passar utmärkt till frukost men fungerar lika bra som mellanmål eller kvällsmål.

FrasMüsli ® är nyckelhålsmärkt och rik på både fullkorn och kostfiber. Den är dessutom helt fri från nötter. Kort och gott, en müsli för hela familjen. Servera med fil, yoghurt eller mjölk.

Melon & Hallon

I Melon & Hallon blandas hallonfras, hallonkrisp, melonbitar, branflakes och spannmålsflingor från de fyra sädesslagen ihop till en krispig blandning.

Banan Kokos & Mango

Banan, Kokos & Mango är en läckert frasig och smakrik blandning av sprödrostade bananfras, bananchips, rostade kokosflakes, mangokrisp, honungsrostat ris och spannmålsflingor från de fyra sädesslagen.

Blåbär & Vanilj

Blåbär & Vanilj är en härlig och smakrik blandning av sprödrostade blåbärsfras och vaniljfras, blåbärskrisp, russin, pumpafrön och spannmålsflingor från de fyra sädesslagen.