rogeruhlin

Roger Uhlin

Member | Last logged in at

Frebaco Kvarn FrasMüsli med Melon & Hallon smak.


Musli på  morgonen tillsammans med naturell yoghurt är min frukost 3 till 4 gånger i veckan. Så det var med stor nyfikenhet jag öppnade. Kikade ner och luktade. Mmm det luktade hallon. Utseendet var som vilken müsli som helst tyckte jag. Fram med tallriken, i med yoghurten och på med müslin. Ivrigt började jag äta den. Det krasade i munnen så namnet FrasMüsli stämde väl. Lite hallonsmak kunde jag urskilja men melonen gjorde inget större väsen av sig. Letade efter något som kunde vara melon. Det fanns en del bitar men de påverkade inte mitt smaksinne. Men överlag smakade den bra.

Efter några dagars utvärdering tycker jag nog att den är god, lätt hallonsmak, förstår dock inte hur melonsmaken känns. Den är frasig när man tuggar den. Det beror på att det är mycket sk rispuffar(friterat ris?) i müslin. Kanske lite väl mycket. Det jag saknade var nötter men det står ju på paketet att müslin är fri från nötter. Vilket är bra för nötallergiker.

Min ena dotter testade också. Hon är inte så förtjust i nötter. Hon tyckte Frebaco Kvarn FrasMüsli Melon & Hallon smak var väldigt god.

Med andra ord, vi kan nog tänka oss att köpa den igen.