mystica

Anna

Member | Last logged in at

Inte alltför imponerad

Jag har ett något ansträngt förhållande till müsli; den vanliga hälsosamma sorten har jag alltid tyckt varit för torr, träig och tråkig. Det är ju de onyttiga müslisorterna, de som har "klumpig müsli" i blandningen, som jag tycker är godast. När den här sorten, FrasMüsli, kom så blev jag hoppfull: kanske var det detta jag väntat på! Nyttig müsli som ändå är frasig utan att det blir massor med extrakalorier!

Dessvärre var det inte vad jag hoppats på... Jag testade sorten "banan, kokos och mango", men tyvärr innehöll förpackningen extremt lite av just de tre frukterna. Några mikroskopiska bitar här och där hittade jag, tillsammans med en hel del frasiga små saker som såg ut precis som rice krispies. Men eftersom frasbitarna helt saknade smak så blev upplevelsen av den här produkten att det helt enkelt var nyttig müsli som var sådär torr och tråkig som den alltid brukar vara.

Tillgängligheten var mycket låg. Det tog mig 5 butiker (mindre ICA-butik, Hemköp och två olika Willys) innan jag hittade KvarnMüsli överhuvudtaget (på ICA Maxi).

Tyvärr, men den här müslin passade inte mig alls.  (Jag åt den med naturell yoghurt om någon undrar.)