Spännande ny smak!

Nu har vi testat Müsli - Banan, mango och kokos. Jag har ätit müsli i många år, men aldrig med någon speciell smak, bara "neutrala" müslisorter. Därför såg jag fram emot att få testa Frebacos smaksatta "frasmüsli".

Vi fick leta i flera butiker innan vi till slut hittade den på Hemköp. Det blev ett test till frukostfilen nästkommande morgon. Måste säga att  jag gillade att det var "befriande få" russin i Frebacos müsli, då jag inte gillar russin i müsli. Det har blivit som kutym att det alltid ska vara massor med russin i en müsli. 

Müslin är verkligen frasig, precis som namnet antyder. God smak av banan och med kokosbitar, mangon däremot kände jag inte någon smak av. Två i familjen fick testa müslin, och vi tycker båda att den är väldigt god. Tummen upp för Frebacos Frasmüsli!

Denna müsli kommer vi absolut att köpa igen!