Överraskande och smaklös upplevelse av Hallon och Melon

 

Jag och min fru har provat Frebaco Fras Musli och efter ett tags letande så hittade vi den på hyllan i en av de affärerna som vi besökte.

Överraskande :

Jag var lite tveksam först då jag vanligtvis gillar nötter men efter att jag provat den med både mjölk och yoggi så blev jag överraskad. Det var verkligen en härlig och frasig känsla från puffarna med en bra balanserad sötma och smak av frukten och bären. Jag tycker nog ändå att Melon och Hallon passade bäst till mjölk, kanske för att det var fraspuffar i muslin.

Smaklös:

Frugan tycker att den inte smakade så mycket av hallon och melon men annars var den en medelmåttig müsli enligt henne. Men då får man tänka på att min fru gillar müsli som innehåller extremt mycket torkad frukt och nötter.