Vilken krispighet den har..........

En väldigt god inte söt müsli sommar en god smak av blåbär / vanilj väldigt värd sina pengar innehåller dessutom inga nötter som är kanon. Vi har köpt müslin mer än en gång men den är dock jätte svår att hitta i butik och alla butiker har den inte inne heller. Mannen har även provat den i smaken banan/cocos och jag äter helst blåbär/ vaniljen som är underbar. Bra tuggmotstånd supergoda frasiga flingor och god smak av vaniljen och blåbären. Nä ut och hitta den i butiken och prova den själva ni kommer inte bli besvikna jag lovar er. Tack för jag fick testa produkten och tack för ni lät mig hitta en ny favorit bland müsli djungeln!!!!!!! Betyg 4,5 av 5 då jag tycker att förpackningen kan vara lättare att häll ur. Men det har inget med själva produkten att göra då jag inte vill de ska ändra på något i receptet !!!!! Mkt bra jobbar frebaco men nu ska ni bara profilera er i butikshyllorna runt om i vårt avlånga land!!!!