Omdöme efter 7 dagar

Jag valde att hämta ut smaken "Melon och Hallon" för jag tänkte att den skulle vara mest tilltalande för hela familjen. Våra barn är 9 och 11 år. Personligen ville jag prova den med kokos i men eftersom sambon inte gillar kokos så gick den bort. Förvånande var att vår lilla ICA Supermarket hade alla sorterna hemma! Jag trodde att jag skulle behlva köra 5 mil till stan för att inhandla. Bara där kom första plusset. =)

Elvaåringen smakde musin en gång och ratade den. Den va för torr och tråkig, tyckte hon. Nioåringen tittade ner i påsen och sa kort "nej det där vill jag inte ha" så det blev upp till oss vuxna att testa. Vi äter naturell yoghurt hemma och ihop med den så fungerade muslin fint! Den är inte för torr tycker jag och då och då känner man ju faktiskt smaken av frukterna. Det är ju ingen intensiv smakupplevelse men helt ok. Jag skulle faktiskt kunna tänka mej att betala för att köpa denna produkt. När jag är sugen på snacks och det inte finns hemma så tar jag en halv näve musli istället. Sambon sa likadant, att den va skapligt god och att han kan tänka sig att äta den igen.

Betyget, eftersom påsen nu är slut, måste ju bli att den va god och tilltalande. Annars hade vi lämnat kvar halva påsen och gett bort den.