Det började inte bra kan man säga!

För när jag skulle handla så hade jag såklart glömt lappen hemma och tänkte att jag tar en annan sort sålänge. Då fick jag syn på en müsli med banan och kokos som jag tog med mig. Trodde jag! Men det var Melon Hallon som följde med mig hem.

Väl hemma så visade det sig att det var den som jag skulle testa. Men då jag fortfarande hade lappen kvar så gick jag och hämtade ut ett nytt paket fast då med Banan kokos. Men när jag väl kom hem så hade jag gått på samma nit. Jag trodde jag hade tagit den med banan och kokos. Så då inser jag att dem har dålig ordning på Ica Malmborgs i Malmö för båda gångerna så tog jag den som låg ovanpå den jag ville ha och tydligen har dem dålig ordning där.

Så tredje gången gillt! Ha ha... jag traskar ner för att få köpa rätt sort och då ser jag att dem ligger fel och jag tar den som är längst fram för att få rätt. Så nu har jag testat båda. :)

Båda sorterna är härligt krispiga men den jag var så sugen på att testa blev jag lite besviken på asså banan och kokos då jag älskar kokos i müsli. Jag provade den både med yoghurt och mjölk. Men det kom tyvärr inte så mycket smak som jag hoppats av just kokosen.

Däremot så gillade jag Melon hallon smaken och speciellt god var den i mjölk. :P Så där är jag så glad av mitt misstag att ta själv. God, krispig och supergod just med mjölk men gott att variera med yoghurt. :)

Hade gärna lagt upp fler bilder om jag fått rätt på det men har jag tur lyckas jag iaf med en. :)

http://www.sojkasframtid.se